Ik zal me even voorstellen. Ik ben Annelies, 25 jaar en sinds 1 april 2014 eigenaresse van mijn gezellige en knusse kapsalon. Ik heb mijn opleiding gevolgd op het ID College in Leiden. Tegelijkertijd werkte ik vanaf mijn 16e 4 dagen per week in de kapsalon. Hierdoor heb ik super veel in de kapsalon kunnen leren. Toen ik mijn diploma haalde, had ik zin in een nieuwe uitdaging. Eigenlijk niet zo groot als deze, maar ik ben het avontuur aangegaan. En daar heb ik nooit spijt van gehad! In de afgelopen jaren heb ik zoveel geleerd en is er ook veel veranderd. De kapsalon is sinds afgelopen september 2 keer zo groot! Maar ik werk nog steeds lekker alleen. In mijn eentje werken vind ik zo heerlijk. Alle tijd voor de klant en voor mezelf, alles zelf bepalen. Hoe het eruit ziet, wat ik doe en hoe ik het doe. Heer-lijk! Ik vind de tijd nemen voor een klant heel belangrijk. Daarmee leer ik de klant kennen, maar de klant krijgt ook gelijk een goed gevoel omdat er naar je geluisterd wordt. We bespreken van te voren hoe we het doen en wat het gaat kosten. Ik schenk lekker een kopje koffie of thee voor je in en dan gaan we de behandeling starten. Ondertussen kan je lekker rustig een boekje lezen, nog wat werk afmaken of natuurlijk gezellig mee kletsen. Het is nooit rumoerig of druk, want ik heb maar 2 stoelen. 


Lijkt het je leuk om een keer een afspraak te maken? Vul dan het contact formulier in. Dan beantwoord ik hem zo snel mogelijk. 

Liefs,
Annelies