Over MIJ

IMG_0764
Wie is

ANNELIES

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Annelies, 26 jaar en sinds 1 april 2014 eigenaresse van mijn gezellige en knusse kapsalon. Ik heb mijn opleiding gevolgd op het ID College in Leiden. Tegelijkertijd werkte ik vanaf mijn 16e 4 dagen per week in de kapsalon. Hierdoor heb ik super veel in de kapsalon kunnen leren. Toen ik mijn diploma haalde, had ik zin in een nieuwe uitdaging.

 

 

Eigenlijk niet zo groot als deze, maar ik ben het avontuur aangegaan. En daar heb ik nooit spijt van gehad! In de afgelopen jaren heb ik zoveel geleerd en is er ook veel veranderd. De kapsalon is sinds september 2018 twee keer zo groot geworden! Maar ik werk nog steeds lekker alleen.

 

 

In mijn eentje werken vind ik zo heerlijk. Alle tijd voor de klant en voor mezelf, alles zelf bepalen. Hoe het eruit ziet, wat ik doe en hoe ik het doe. Heer-lijk! Ik vind de tijd nemen voor een klant heel belangrijk. Daarmee leer ik de klant kennen, maar de klant krijgt ook gelijk een goed gevoel omdat er naar je geluisterd wordt. We bespreken van te voren hoe we het doen en wat het gaat kosten. Ik schenk lekker een kopje koffie of thee voor je in en dan gaan we de behandeling starten. Ondertussen kan je lekker rustig een boekje lezen, nog wat werk afmaken of natuurlijk gezellig mee kletsen. Het is nooit rumoerig of druk, want ik heb maar 2 stoelen. 

 

Lijkt het je leuk om een keer een afspraak te maken? Vul dan het contact formulier in. Dan beantwoord ik hem zo snel mogelijk. 

 

Liefs,
Annelies

Bij Hair by Annelies alleen

DE MOOISTE VEGAN PRODUCTEN

Binnenkort in mijn webshop. Nog heel even geduld en je kan al je producten via deze shop kopen en thuis laten bezorgen.

Logo_Noir_Stockholm_540x
2de57919-f79a-4baa-952f-31e1ede545e9
MERKEN

Jean Paul Mynè

Vanaf april 2018 werk ik met  Jean Paul Mynè. Ik verbaas me tot op de dag nog steeds hoe geweldig het is. De kleuringen zijn veel mooier. Het behoudt is langer. De verzorging is beter. Dus eigenlijk helemaal perfect! Ik volg sinds kort ook veel trainingen. Waardoor ik constant nieuwe dingen leer en jullie kan aanbieden. 

 

Alle producten van JPM zijn 100% veganistisch. Alle kleuren zijn verrijkt met: spirulina, olijfolie, limnanthes alba olie, vetiberolie, babassu olie, shea boter, zee collageen. En hebben een samenstelling van aminozuren.

 

Voor alle blondeer technieken gebruik ik de blondeer van JPM. Oleodec. Deze blondeer is op basis van olijfolie. De hydraterende werking van de oliën zorgen voor een heel mooi blondeerresultaat. 

Als verzorgingslijn gebruik ik de OCRYS lijn van JPM. Deze producten zijn allemaal zonder parabenen en siliconen. Waardoor het haar een stuk gezonder blijft. Bij de behandeling gebruik ik al deze producten zodat je gelijk kunt ervaren hoe alles ruikt en aanvoelt.

MERKEN

NOIR STOCKHOLM

Alle producten van NOIR Stockholm zijn 100% VEGAN. De producten zijn niet alleen mooi om te zien. Ze ruiken ook nog eens fantastisch. Van vanille, musk mandarijn, roze pepers, cederhout en jasmijn. In elk product ruik je iets bijzonders. Binnenkort zijn deze producten ook te bestellen via mijn webshop. Bij elk product zal er een uitleg staan en een ingrediënten lijst! 

66f49228-770e-42b2-929e-5e903cb111a0
MERKEN

B.BRUSH

De B brush is de meest geweldige warmte borstel die er is. Hij polijst je haar en je krijgt echt de kapperslook binnen 5-10 minuutjes werk. Er komt macadamia olie, argan olie en keratine uit. Wil je hem testen? Dat kan natuurlijk! Er ligt er altijd eentje bij mij in de kapsalon die je zelf kan ervaren.